A A A

Evaluarea și monitorizarea a rezultatelor de implementare a planului de dezvoltare strategică a Judecătoriei Model Pilot Edineț.

24 Octombrie 2023 | 23

La data 23 octombrie 2023 Judecătoria Edineț a desfășurat cea de a 3-a ediție a ședinței de evaluare și monitorizare a rezultatelor de implementare a planului de dezvoltare strategică a Judecătoriei Model Pilot Edineț.

         La acest eveniment au fost prezentate și evaluate rezultatele implementării Planului de dezvoltare strategică pentru anul 2023-2027.

          La fel a fost analizată performanța Judecătoriei Edineț pentru trimestrul 3 al anului curent (inclusiv sediile Dondușeni,Ocnita și Briceni), au fost prezentate rezultatele sondajului de autoevaluare, privind angajamentul personalului instanței și satisfacția utilizatorilor serviciilor instanțelor judecătorești, de asemenea  au fost duse discuții asupra priorităților pentru trimestrul 4 al anului 2023.

          Evenimentul a fost realizat de echipa Judecătoriei Edineț cu suportul Proiectului „Instanțe Judecătorești Model” USAID Moldova.